Pinseturen 2014
Omtale på Redningsselskapet Hordaland  sin Facebook side:
"
Redningsselskapet fikk være med da Bergens Motorbåtforening arrangerte pinsetur til Bekkjarvik. Foreningen, som feirer 100 år i år, samlet inn hele 14.600 kroner til Redningsselskapet under dette arrangementet. Vi takker for gaven, gratulerer med de 100 og ønsker alle medlemmene i Bergens Motorbåtforening et fortsatt godt jubileumsår! Redningsselskapet Hordaland retter en stor takk til Bjordal & Madsen AS, som stilte med gavekortene som ble loddet bort.» Takk til Tommy for tips.  
Vi f
ikk denne mailen fra Inge Halstensen på Bekkjarvik, som han ønsket å få medelt våre BM medlemmer: 

Hei, Knut-Henrik
Det gleder oss at det gikk fint. Du og dine folk hadde jo en super regi og skapte et kjempefint arrangement. Vi blir alltid like imponert over hvor mange behagelige, koselige, sosialt veltilpassede mennesker som ferierer på denne måten. Du må hilse alle og fortelle dem at det var en fornøyelse å oppleve Motorbåtforeningens medlemmer i det høyeste sosiale gear. Velkommen tilbake !! :-)
----------

Rapport fra Tur og Regattakomiteen:
Det ble et fantastisk arrangement med masse godt vær, god mat og drikke, dans og hyggelige mennesker både på kjøl og hjul.

Komiteen takker alle medlemmer og gjestebåter for en flott Pinsetur til Bekkjarvik. Samtlige deltok på tildelte oppgaver, hvilket vi er veldig takknemlige for. 

Det var med totalt 49 BM enheter og 6 gjestebåter med til sammen nesten 180 mennesker. 
Vi samlet inn ca kr. 9.600,- til Redningsselskapet + kr. 5.000,-  fra Tur og Regatta komiteen sitt budsjett, totalt ble dette ca kr. 14.600,- hvilket er veldig bra.
En STOR takk til Bjordal & Madsen AS som stilte med gavekort på totalt kr. 20.000. 
Nå er vi i gang med planlegging av neste års pinsetur, har allerede skrevet ned noen av de forbedringene og endringene vi skal gjøre. Ha en strålende båtsesong!
Hilsen Tur og Regatta komiteen. 

Pinsenøttene: 
vant båten "HAPPY» med familien Fyllingen. 
Vi gratulerer.

Gavekort til B&M:
Jan Andreasson vant det ene gavekortet på kr. 10.000.
En vennebåt fra Robert Hansen vant den andre. 

Se fotoalbum fra Pinseturen 2014 her .. >>
Send inn bilder her .. >>