Leverandører


Vi har forhandlet oss fram til et godt tilbud på 12 utgaver av Båtmagasinet.
De som har et aktivt fra før, kan ta kontakt med Tommy Håvardstun, så fikser han det samme gode tilbudet for disse.   Les mer her .. >           Tegn abonnement her .. >                    
Oppdatert 03.03.2018

Bergen Båtskole tilbyr Fritidskipperkurs D5L / Fiskeskipper kl.C.
Bindende påmelding til: post@auctor.no 
Se mere på: www.bergen-båtskole.no


Vi har fått tilbud på fjerning av bunnstoff fra Sørheim Overflatebehandling AS. 
De forteller at de har god erfaring med bruk av glassblåsing ved fjerning av bunnstoff. De legger presenning under båten og suger glasset og bunnstoffet opp etter endt jobb. Teltbygging for å skåne omgivelsene kan også leveres. Pris ligger fra ca. 350-450 kr. pr. fot + rigg. Ved blåsing av flere båter på en gang utarbeides eget tilbud. Ta kontakt for priser og befaring.  
 Les mer her .. >                             Publisert 22.02.2018

Gode priser på produkter fra Bunker Oil ( oppdatert 14.10.2015 )
På sist medlemsmøte fikk vi tilbud på produkter fra Bunker Oil AS. Det er opprettet en egen side hvor vi legger ut  informasjon om produkter og priser fra denne leverandøren. Gå til Bunker Oil siden .. her >> 

Tilbud på presenning fra ISOPAL AS:
Vi får gustige priser fra Icopal AS på Brattholmen på kvalitets presenning.
Ta kontakt med Ronny Asbjørnsen på tlf: 953 02 256 eller epost: 
ronny.asbjornsen@icopal.com        www.icopal.no     Brosjyre finner du her ..

Er du ute etter en dyktig leverandør med batteri og ladekompetanse kan vi anbefale Becker.
Becker tilbyr kompetanse til batteriladesystemer, DC-strømforsyning og dynamo-teknik til både båt, hytte, bobil, caravan, buss og kommersielle kjøretøy, pluss invertere, kombiladere, og mye mer. Becker leverer systemkomponenter som begynner på nivå “K.I.S” , noe som de fleste trenger, og slutter i HighTec-klasses som også dekker mest avansert behov. Ta kontakt her ..

Trenger du å lakkere båtdetaljer (dørkeplater og annet treverk..) eller propell, kan vi anbefale CT Lakk og Karosseri AS.
Gass i båt. Når sjekket du gassopplegget sist?
Det ble under årets generalforsamling frammet forslag om å anbefale medlemmene service på gassanlegget i egen båt. Gassmannen AS ble anbefalt som en god leverandør til denne type tjenester.
Christian Lien fra Fender Marine AS
stilte på vårt medlemsmøtet 18.03.2015 og hadde en interessant foredrag om forsikring.
De representerer Norske Sjø som er KNBF og «vårt» forsikringselskap.  Vi anbefaler alle våre medlemmer å sjekke priser og betingelser hos Norske Sjø.  Les deler av foredraget her .. >>.  Les mer om Norske Sjø sine produkter og priser her .. >>

BM bruker Bergen Grafiske til trykking av generalforsamlingspapirer, hefter for lover og regler, etc. De er alltid rask og ekspedit. Kan anbefales.